Meeting
& events

Op zoek naar de perfecte plek voor je volgende vergadering, workshop of bedrijfsevenement? Ontdek de unieke ruimte van Brasserie Flore die volledig afgestemd wordt op jouw wensen. 

Zoek je een event- of vergaderzaal?

In deze gratis brochure vind je meer informatie over onze zalen.

Vergaderingen

Vergaderingen

Op zoek naar een volledig uitgeruste vergaderzaal in de regio van Geel? Onze vergaderzaal is volledig aanpasbaar aan jouw wensen en is voorzien van de nieuwste technologie om jouw vergaderingen naadloos en professioneel te maken.

Onze vergaderzaal beschikt over:

Onze zaal heeft een zitcapaciteit van 75 personen. Alle mogelijke tafelopstellingen zijn mogelijk: van een ronde tafel tot een theateropstelling. Alles op maat voor jouw vergadering.

Ook qua catering hebben wij tal van mogelijkheden. Alles is steeds vers bereid en seizoensgebonden. Wij zoeken samen met jou naar de meest gepaste formule. 

EVENTS

Events

Wil je de perfecte locatie vinden voor jouw bedrijfsevenement? Ontdek onze modern ingerichte eventzaal, een stijlvolle ruimte die aanpasbaar is aan jouw wensen. 

Onze zaal heeft een capaciteit van 120 staanplaatsen. De zaal wordt aangepast aan jouw invulling: van decoratie tot tafelopstelling.

Of je nu liever een walking dinner hebt, een buffet of een meergangenmenu, bij Brasserie Flore zijn alle gerechten steeds seizoensgebonden en versbereid. Ook voor verse cocktails, lekkere wijnen of niet-alcoholische dranken zoeken we samen met jou naar de meest gepaste formule. 

Op zoek naar een event- of vergaderzaal?

Onze verantwoordelijken staan klaar om je verder te helpen met al jouw vragen. 

Brasserie Flore

Markt 52, 2440 Geel 

014 58 80 80

Open: 9 am –  23 pm

Monday & Thursdag closed